Κοχύλια γεμιστά µε τυριά


Κοχύλια γεμιστά µε τυριά

Κοχύλια γεμιστά µε τυριά
Υλικά

  • 1/2 κιλό κοχύλια
  • 300 γραµ. ανθότυρο λιωµένο µε πιρούνι
  • 300 γραµ. ρικότα
  • 2 κουταλιές ροκφόρ λιωµένο µε πιρούνι
  • 3 φλιτζάνια γράβιέρα τριµµένη
  • 3 φλιτζάνια γκoύvτα τριµµένο
  • 1 κουταλιά βούτυρο λιωµένο
  • 1 φλιτζάνι παρµεζάνα τριµµένη
  • 1 1/2 φλιτζάνι κρέµα γάλακτος
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • Αλάτι
Βάζουμε σε ένα µπολ το ανθότυρο, τη ρικότα, το ροκφόρ, µισό φλιτζάνι γραβιέρα, µισό φλιτζάνι γκoύvτα και ανακατεύουμε. Βράζουμε τα ζυµαρικά λίγο σε αλατισµένο νερό και τα στραγγίζουμε καλά. Τα βάζουμε σε ένα µπολ και τα ανακατεύουμε µε το βούτυρο. Παίρνουμε ένα ένα κοχυλάκι και το γεµίζουμε µε το µείγµα των τυριών. Αλείφουμε µε βούτυρο ένα πυρίµαχο σκεύος και στρώνουμε σε σειρες τα κοχυλάκια. Τα πασπαλίζουμε µε λίγη από την υπόλοιπη γραβιέρα, στρώνετε άλλη µια στρώση κοχυλάκια, τα πασπαλίζουμε µε λίγο από το υπόλοιπο γκούντα και συνεχίζουμε τις στρώσεις, µέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Στο τέλος, πασπαλίζουμε µε την τριµµένη παρµεζάνα. Βάζουμε στο µπλέvτερ την κρέµα γάλακτος και το γάλα, χτυπάμε τα υλικά για 5 λεπτά και περιχύνουμε µε το µείγµα τα κοχύλια. Ψnνουμε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180 βαθµούς για 30 λεπτά. Αφnνουμε το φαγητό να κρυώσει λίγο και σερβίρουμε.