Σπαγγέτι με καυτερες πιπεριες


Σπαγγέτι με καυτερες πιπεριες

Σπαγγέτι µε καυτερες πιπεριες
Υλικά για 4 άτοµα

500 γρ. σπαγγέτι
3 κόκκινες καυτερές πιπεριές
4-5 φρέσκα κρεµµυδάκια
2 σκελίδες σκόρδο
125 γρ. βούτυρο
2 κουταλιές µαϊντανό ψιλοκοµµένο
80 γρ. παρµεζάνα φρεσκοτριµµένη
αλάτι, πιπέρι

Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεµµυδάκια, τις σκελίδες του σκόρδου και τις πιπεριές. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το σκόρδο, τις πιπεριές και τα κρεµµυδάκια και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά.

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε άφθονο νερό, σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

Προσθέτουμε τα σπαγγέτι καλά στραγγισµένα, το µαίντανό, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε τα ζυµαρικά πασπαλισµένα µε παρµεζάνα.

Το µυστικό:
Από τις καυτερές πιπεριές µην ξεχάσουμε να αφαιρέσουμε οπωσδήποτε τους σπόρους.